De therapeut

Mijn naam is Dinish Everitz. Mijn studie tot fysiotherapeut heb ik gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam en sinds 2017 ben ik werkzaam in de praktijk!

Mijn leven heeft altijd in het teken gestaan van bewegen. Sinds mijn 4e jaar beoefen ik karate en sinds 2014 doe ik dit op topniveau. Om mijn sportprestaties te optimaliseren ben ik me gaan verdiepen in het functioneren van het menselijk lichaam. Kracht, mobiliteit, coördinatie, de preventie en herstellen van blessures zijn hier enkele belangrijke lichamelijke eigenschappen van. Buiten het beweegaspect om, houd ik mij ook veel bezig met gezonde voeding. 

In mijn behandelplannen staat de hulpvraag van de persoon centraal. Hierbij is er veel aandacht voor de persoonlijke wensen van de cliënt, dit is dan ook altijd leidend voor het behandeltraject. Wat voor mij als fysiotherapeut kenmerkend is, is de persoonlijke aanpak die ik graag hanteer bij mijn cliënten. Daarbij vind ik het belangrijk dat ieder persoon zich welkom voelt en neem ik de tijd om u als persoon te leren kennen. Op deze manier kunnen we samen werken naar een herstel, op een manier die het allerbeste bij u als persoon aansluit.